Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Nedelja 03.03.2013.
03:29
Beta A
Najmanje 10 ljudi je povređeno, tri vozila su demolirana, a jedan autobus je spaljen u neredima u centru Skoplja, ispred zgrade makedonske Vlade.
Nedelja 03.03.2013.06:40
Благо ли је сваком ко има арнауте... Непроцењив допринос за било коју цивилизацију. За пожелети...
Nedelja 03.03.2013.08:21
Са дивљачким племенима шиптара нема мира на Балкану. Србији, Македонији, Грчкој и Црној Гори , предстоји трећи Балкански рат, а који ће се сигурно догодити у догледно време. Американци тада неће моћи да реагују јер није у питању једна држава.
Nedelja 03.03.2013.08:49
Ja sam oduvek pricao da siptari nisu problem,nego je problem u nasim vladama.Kao sto vasa vlada prodaje Kosmet,tako nasa vlada postavlja komandanta UCK za ministra odbrane.Taj je bio bivsi oficir JNA,posle je bio oficir ARM,dezertirao i otisao u UCK,ubijao pripadnike ARM.Danas nasa vlada (Gruevski) postavlja za ministar odbrane.Ja mogu da razumem neprijatelja,on hoce i nikada nece prestati da trazi trazi i uzima,ali ne mogu da razumem nasu vladu izdajice da postavi uck za ministra odbrane.Ludilo! sami su sebi presudili,ne samo na sledecim izborima nego bice i jos gore,gorice ceo parlament.Prvo se ide mirnim putem,skupljanjem 150 000 potpisa protiv tog "ministra".
Nedelja 03.03.2013.08:53
Kada bolje razmislim nista nije slucajno,i dobro je sto su njega stavili za ministra,samo tako mogu probuditi ovog naroda iz sna.Sada su svi motivisani i revoltirani."Dostioinstvo" (bivsi borci pripadnike ARM i MVR) izjavili su da idu do kraja,ovaj put idu do kraja i nece odustati dok se ne stopira taj siptarski sovinizam.
Nedelja 03.03.2013.10:09
Mislim da ce siptari traziti podelu Makedonije?! A sta onda? Izdajnicka vlada Srbije ce priznati i taj isprdak, ali mi nece biti krivo, jer je vlada Makedonije priznala Kosovski isprdak i time zabila noz u ledja Srbiji! I ko ima najvise koristi kada se braca svadjaju? Pa siptari!
Nedelja 03.03.2013.10:26
Naravno.Svi su toga svesni,i siptari i ameri,da jedino razdvojeni sa izdajnickim vladama mogu siptari doci do svog cilja.Nisu naivni da se dignu svugde odjednom,nego rade deo po deo.Kada zacvrste svoje delove Kosova i deo Makedonije,onda idu na CG,a na Grcku ce zadnji,cekace ako treba i 50 god..Nisu nam krivi siptari,sami smo krivi za sves to se dogadja.
Nedelja 03.03.2013.11:01
Mislim da je šiptarima bio cilj da rade ka podele Makedonije još pre 5 godina , ali sada izgleda da imaju drugu dugoročnu varijantu : ovladati celu Makedoniju za 20-30 godina i da makedonci u svoju državu postanu manjina.I to će se i desiti ako se nastavi ovako. Šiptari su u dogovoru i imaju podršku sa amero-nemačkim vladama a mi ? Da skinete tog ministra i da se hitno Srbija , Crna Gora i Makedonija da sklope vojni ugovor i zajednički program zaštite ( a u stvari program oslobađanja) od šiptarske mase. Nemačka je jedva čekala da se oslobodi američkih vojnika na svojo teritoriji pa ocepljenje Kosova je bila dobra prilika da se oni tamo presele zbog svojih ineteresa....
Nedelja 03.03.2013.11:47
Da li mislis da ce Albanija da stoji po strani? Ona sad ima zadnju sansu da nesta ucini, kao i zapad na BI.Idu do kraja.Pa da se i mi pripremimo, ali na prelazak alpi..Albanci kao muslimani ne znaju sta se sprema kad krene ozbiljniji vasar na BI.Sami ce da daju povoda.
Nedelja 03.03.2013.13:19
Док се ми замерамо и препиремо Шиптари уз помоћ НАТО-а остварује своје циљеве. Прво и основно и ми и они требамо схватити да нам је ''запад'' непријатељ, а не пријатељ, па се почети понашати сходно томе.
Nedelja 03.03.2013.15:00
Ne salzem se sa tobom! Pogledajemo sad Makedoniju..nije u NATO im aproblema i sa Grckom,sa Bugarskom ,a da ne pricamo i sa Albanijom(koja je u NATO) I sa nama imajuneresena pianja! I ako je nama u interesu da pomognemo Makedoniji ne smao zato smo smo maltene isti narod i ako oni ot ne priznaju, mi to nemozem je rmso slabi i vojno,ekonomski,a i ne bi nam dali! Zato pogledjamo Albaniju na trenutak koja je u NATO koliko ja znam...a politika NATO je stitii svoje clanice! Nas spas i ako se cini bogohuljenje jeste CLANSTVO u NATO ili EU...samo tako mozemo da spasemo Srbiju! Koso je otislo,ali ga netreba priznati,treba sve uciniti da kosvo dobij eneko smesno priznanje,ali nikao od nas!
Nedelja 03.03.2013.15:04
I sa tim da se dokopamo EU...kako bi stitili svoje interese! ne znam kako ali ot je na nasim ljudima gore u beogradu! Pa kad dodje vreme,za 50 ili 100 godina da vidimo ko je skim tikve sadio! amerikacni kad tad okrecu ledja svojim saveznicima,pogotvo ako ih koriste za neki njihov cilj! tu su Talibani u vaganistanu,kolubijici,vijatnamci,lista je duga! Tako da porucujem moramo biti strpljivi,ali nam treba NATO i EU samo tako mozemo da se zastitimo,sad smo slabi,ekonomski,pa skoro unisteni od ans samih ,korupcijom i bezvlascu! Moram da cekamo bolje dane i biti strpljivi!
Nedelja 03.03.2013.15:55
ај колико пута треба ми срби да нас преведу жедне преко воде , имали смо југу , сада нам уваљују еу место југе ма нек иду и пм и но нам је спас ..
Nedelja 03.03.2013.19:36
Nemoj da ste glupi ljudi! Mi posle rata 1999 godine smo porazeni i vojno i finasiski! I uvek mogu da nam nadju razlog da nas jos vise dotuku! Nas interes najbolje cemo sacuvati u EU je rkao ravnopravna clanica ne mogu nam nista, ezamislte sa tad vec mozemo sa nasim inatom da uradimo! OVAKO NISTA!!! Ja ne znam gde vi izvite,u svetu ne postoji pravda i pravo i zakoni! TO JE POLITICKA PATAK! Mi se na to ne mozemo oslniti,dok mi kukamo nas od nazad..trapju!!! Interesi nas i Republike srpske mozemo samo sacuvati u EU ili NATO...ovako smo podlozni daljem komadanju,sad smo odobri i za 3 godine smo opet bauk i eto opet bobardovanje! Ovako kad smo u NATO i kad dole prisljamcimo jednu zatilku...
Nedelja 03.03.2013.19:40
Albancima.kako se kod nas kaze...ne mogu nam nista,a ovako odma se skupe da vide sta mi to radimo...pa sacic albanac na jugu , nas da ucenjuje...ali n e mi smo tvrdoglavi! danas se u svetu gledaju interesi i samo intersi,boli ruse patak za nas ili amerikance ako mogu nesto da dobiju vise,nego sto vredi biti nas saveznik....e kad to skapirate ,skapirace te diplomatiju i kako svet funkcionise!!!
Nedelja 03.03.2013.10:36
http://almakos.com/lajme/maqedoni/20424-rrihet-brutalisht-13-vjecari-ramazan-iseni-foto.html Ovaj vas tekst je cista dezinformacija,naime povod za albanske proteste nije bio vezan za aktivnosti udruzenja "Dostojanstvo",vec za huliganstvo i premlacivanje maloljetnika i starijih osoba koji su se slucajno zadesili u gradu kada su ovi demostrirali. Sa ovakvim informacijama podizete tenzije medju nacionalnostima i sirite mrznju. Pozdrav dobrim ljudima
Nedelja 03.03.2013.11:08
mržnja već postoji , samo je latentna. Parole šiptarskih zvaničnica iz albanije i kosova u skoplju za vreme albanskog državnog praznika su bile pune nacionalizma i mržnje , pa ste ćutali.
Nedelja 03.03.2013.13:06
Удружени злочинци су прво поцепали Срби, а сад их покушавају уништити део по део.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)